Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månstrålarna i vår poesi

 

Vinden har mojnat 

och månen

tittar fram och ler

 

silar ljus genom

trasigt segel

 

belyser livlinan

som föll ner

 

vingar av tro

och längtan

 

sveper över

ett oändligt hav

 

vågor stänker

salt i sår

 

men hoppet

det finns kvar

 

för aldrig glömmer vi

månstrålarnas magi

 

som vävde samman

våra namn

 

till evig kärlekspoesi

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 579 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-01-16 23:37



Bookmark and Share


  aol
Så hoppfullt positivt vackert,
2018-02-03

    Dan Myrbeck
Oj! Riktigt, riktigt fin!
2018-01-26

  Bo Himmelsbåge
Hoppfull och skön kärlekspoesi att värmas av i vintermörkret!
Jaa... månen tar och månen ler,
men ständigt sina silversmekningar den människan ger...

Jag tackar och ber!
2018-01-21

  Karina"Kia"
Wow! så underbart skaldat med mjuklena ord!

Kärnan och tillsamman<3
2018-01-19

  Alysse VIP
Skönsjungande vackert
så mjukt och fint


"silar ljus genom

trasigt segel"

oändligt vackert!
2018-01-18

  Nils-Robert
En dikt fylld av minnen och hopp.
2018-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP