Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mardrömmar

Går genom mina mardrömmar sakta en kväll.
Ser gnistrande ögon som skiner som diamanter
men låter mig inte luras av deras billiga knep.
Jag hör någon skriker så det ryser över hela min kropp.

Snart kommer varulvarna och sätter deras vassa tänder i min unga kropp.
Jag blir rädd och sliter mig i håret utav frustration.
Ingen hör min nöd när jag ropar så högt jag kan.
Jag kan inte höra mitt inre skrik och vakna upp.

Det kommer svett men ingen uppfattning var jag verkligen är.
Jag känner tunga steg slå mot marken.
Jag vet att om jag inte vaknar snart så kommer jag få känna smärta.
Snart vandrar demonerna in.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-17 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream