Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att stå kvar rak i ryggen

Att stå kvar rak i ryggen
Då demonerna anfaller
Till de krävs styrka och mod
Inte tvivel på mig själv

De värsta röster kan försöka få ner mig
Men jag står kvar rak i ryggen
Och negligerar dem
En seger i natten

En seger över troll och oknytt
Som bara jag kan se
De gapar och det skriker
Men jag står rak i ryggen




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-17 01:53



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det är som jag alltid sagt , det hänger på en själv , som Karl Oskar sa.
Till skillnad från Kristina som förlitade sig på sin gud.
2018-01-17

  morgonstjärna VIP
Stark och trygg då du tror på dig själv
besegrar du lejonen
2018-01-17

  Goraxy 89 Orion VIP
Jag drömde som helt liten 5 - 6 år att jag stod vid en djup brunn på landet hos mina farföräldrar kan jag tro det var - Och trollen de hoppade omkring mig, men jag kastade ner dom i brunnen en efter en, men det sista trollet var en stark fan och jag fick kämpa länge men fick till sist ner den också i den bottenlösa brunnen !
2018-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson