Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot månens sken

Jag vill skriva om en strand
Så månbelyst och vacker
Där månens sken gör en väg in i ljust
Som en motorväg av ljus

Ingen rädsla finns kvar
Därav en avslappnad Jan
Som går ljusets väg
Mot månens sken




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-17 02:06



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Du ÄR ett ljusets barn.
Det lönar sig att vandra i ljuset.
I ljuset finns ALLT !
Håll ljuset inom Dig.
Var Ljuset!
2018-01-17

  morgonstjärna VIP
lugn och harmonisk
riktigt vackert
2018-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson