Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HON SOM ÄR VÄN MED KORPEN II

Hon som trodde att det inte fanns,

för att hon inte ville ha det som fanns,

utan bara det som inte fanns,

fann till sist att det fanns inom henne.

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 454 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-17 03:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP