Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Indiansommar

Jag drömde att jag stod helt naken och barfota på torget utanför Sibylla och det var sensommar.

Träden stod tunga och okänsliga för storm, med löv brinnande gröna.
För gröna.

Den där stickande doften av mosade citrusskal som fastnar i håret och du bar darrande sol genom småhåren på dina axlar.

Jag vill ha den huden i min mun nu
ha hela dig i mig nu
mig i dig nu

Det rusade klapprande människor svartklädda förbi men vi fanns i en annan dimension, bortom dem. De skulle på begravning. Vi trevade med ögon slutna.

Det är aldrig på riktigt med ögon slutna.

Du stod på knä med ansiktet vilande mot mina bröst, mina händer i ditt hår hårt som att aldrig någonsin släppa taget snälla och mellan oss fanns bara en tunn glasklar hinna, fukten en vägg av andetag.




Fri vers (Fri form) av Swirling
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-17 03:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att försöka hålla kvar vid en inre sommar där lust och värme finns, men somrar är alltid flyktiga. Vemodigt!
2018-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Swirling
Swirling