Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek gör ont

om man märker att man håller på och glider isär
från sin älskade partner
Och det på grund utav att spänningen sinsemellan
kanske har blivit allt för slentrianmässig
och därför svalnat
Eller att man inte hittar på saker tillsammans längre
så som man gjorde i början av sitt förhållande
Men så är ju också förhållanden det svåraste som finns
att upprätthålla då det är så mycket som måste
stämma överens hela tiden
Så inte så konstigt då att Stockholm är den singeltätaste
huvudstaden i världen om man räknar till
antalet folkmängd
Så vi svenskar är tydligen ett mycket ensamt folkslag
om dessa mätningar stämmer
Ja, så kan det vara när kärlek gör ont...

Ken Cassel
17/1-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-17 05:09



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Det är det, svårt menar jag aj ont. =)
KRAM fint skrivet.....
2018-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel