Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är så vacker

 

 

 

 

ingen har sagt

att du är så vacker som du är

du är

pepparmyntste

ljungblom camomilla förgätmigej

du är en ros

du är en vårvind

du är ett varmt duggregn

om sommaren en

åskstorm

eller en orkan

 

men

ingen har sagt

att du är så vacker som du är

du är

den vackraste av alla

och du bara

är

-

den du är

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-01-17 07:04

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fantastiskt kärleksförklaring och kärlekslyrik! En skönhetsupplevelse i sig!
2018-01-17

  kerstin skriver VIP
så sött och fint, en nätt liten text att vakna till.
2018-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP