Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månskära


Här är platsen för glada gåtor,
för dem av oss som orkar
bära guldkanterna fullt synliga
trots att gensvaret är
en magert skuren schablon. 

Den dunkande månen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Stefan Albrektsson
Läst 449 gånger
Publicerad 2018-01-17 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson