Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För Dorythy Day, November 8, 1897 – November 29, 1980


Flower Thrower


En flock människor
sluter sig samman
till ett ovädersmoln.
Det mullrar i leden
och någons snille-
blixt kastas ut fort.
Himmelska slussar
står på vid gavel,
den förlösta energin
sprätter till i folket:
I ett sillstim rör sig
alla som kvicksilver
och blir en kropps
rörelse. Slappnar av
och så är det över.

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Stefan Albrektsson
Läst 354 gånger
Publicerad 2018-01-17 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson