Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonkontakt II

"Handlar det om mig?" undrade du.
Jag ville faceplanta genom golvet.

Jag gick tillbaka dit igår.
Kände du igen dig för att du ville göra det?




Övriga genrer av pyre
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-17 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre