Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din dag

 

 

varför se bakåt

varför minnas sveken

det gagnar  ingen

allra minst dig själv

se med glädje an

den nya dagen

med nya möjligheter

med nytt hopp

om en framtid

fylld med glädje

och förtröstan

dagen är din att skapa

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-17 10:15



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Helt rätt!

Den dagen jag LYCKAS med att avklara ett minsta smul av ovan nämnda skall jag uppdatera dig. Puss!
2018-01-18

  MALVAA VIP
se framåt :)
2018-01-18

  Fulbergarn
ja men precis vad man ska försöka med ända tills det går

2018-01-17

  Marita Ohlquist VIP
Låta det gamla vara och möta det nya!
2018-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP