Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av någonting signaturen Uljo skrev. Någon gång kommer texten att avhandla ett café i Paris, bara inte denna gång. Varför går tiden baklänges i Norge? För att de saknar tiden då Tjeckoslovakien var ett land.


Ingenting om ett café i Paris





Har funderat någon tid på varför en del
som krigiska rörelser ser konsten
som sin värsta fiende
och därför måste riva den.

Det är nog som med naturen och religionens fara.
'Det får bara finnas en.'
Deras egen. Låter lite barnsligt.
Fast vad är det för fel på naivitet och oskuld?
'Alla barn i början.'




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-17 13:45



Bookmark and Share


    Bo Bjelvehammar
läser detta med ett förstrött ointresse
2018-01-17

  ULJO
Hade varit intreesant att få ta del av dina erfarenheter av ett café i Paris.
2018-01-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP