Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan varde ditt namn

 

 

 

 

jag böjs

till jorden jag ännu

djupare ner

ner

ner

ner

 

måste jag böjas

till de förgrenade gräsrötterna

som letar sig

fram

 

djupare ner

ner

 

vem är jag

vad gör jag här här här

det ekar så

ekar

ekar

ekar här

här

nedanför ytterom undertill

i april

 

vem är du nu

är du

är du

är du nu

är du man eller kvinna

kvinna

 

och

längtan varde ditt namn

Quam

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-17 13:08

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Jan Johansson
Fin
2018-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP