Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tala om hjältar, vilka eldsjälar!

Vad är det för fel på folk!
ser man någon som ligger
ner på gatan eller torg
eller någon annanstans
så ska man väl stanna
och kolla vad som har hänt!
läste om en äldre man
som låg på en trottoar
hans rullator var söndersparkad
tre män hade attackerat
honom och folk gick bara
förbi utan att bry sig om
vuxna människor utan
empatiska varma hjärtan!
mannens räddning blev
två yngre killar 10 och 11 år
tala om hjältar, vilka eldsjälar!
skäms på er alla vuxna folk
som bara går förbi
utan att bry er!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-18 00:43



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tack för Dina visa ord.
2018-01-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP