Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden?

Är tiden linjär eller cirkulär?
Är tiden konstans?
Eller är den relativ?
Om den är relativ i så fall till vad?

Om den är linjär, finns det en början och ett slut?
Om den är cirkulär, är den då oändlig?
Har inga svar men funderar ofta över dessa frågor
Sitter som små magneter i mitt huvud

Blir irriterad över att jag inte kan tänka bättre




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-17 17:02



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ler litet åt två olika herrars filosofiska tankegångar om tidens flykt i cirkulär eller linjär.

2018-01-17

  Goraxy 89 Orion VIP
Det finns inget tänka bättre!

Tiden är ur led.
Den har brutit axeln.
Tiden lider.
Tiden tiden sade min schackmotståndare pekade provocerande på klockan.
Tiden är sekundär.
Tiden är slut för idag.
Kan du inte låna litet tid?
Nej, jag har inte tid.
Det finns inget Tomorrowland!
Lokaltid 16:32:45, 16:33:00 osv. . .
Tiden står stilla.
Tiden som tidlös (sista upplagan slutsåld)
2018-01-17

  Fulbergarn
nej jag fattar bara när jag ser beskrivningen av professorer på tv med fina bilder och så. sen är det borta
2018-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson