Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen

Om du tittar rakt in i solen
Så måste du förr eller senare blunda
Alltså kan solen förmörka for dina ögon
Månen däremot kan du se in i

Känna ljusets kraft
I svaga stunder finna tröst
Månen är min vän
Den bränner inte, den lyser upp

Ljuset föser bort det mörka
Eliminerar tunga tankar
Får mig i balans
Skapar jämnvikt i mitt huvud




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-17 17:24



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
riktigt fina tankar här
2018-01-17

  Goraxy 89 Orion VIP
Månsken ger stämning, inspiration.
Månskensnätter i augusti
då alla duvor
kuttrar.

Månskensromantik !
2018-01-17

  Fulbergarn
ja jag gillar månen och det är blue moon i sluten av månaden, hoppas den syns
2018-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson