Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar stökiga barn

Lärarhögskolan, metodik, pedagogik
Med huvudet fullt med teorier
Så blir man utkastad i verkligheten
En verklighet som det inte pratades om på skolan

Helt plötsligt delades barnen in i ”lugna och stökiga”
Ju mer jag jobbade desto mer tyckte jag det var fel
Sen när jag blev chef och pedagogisk ledare
Ja då gick det mesta ut på siffror

En hel del samtal med föräldrar till de stökiga barnen
Kom att tycka om dessa föräldrar
Även om de inte passade in i systemet
Men en dag tog det stopp

Jag fixade inget mer
Allt var en illusion
Gick vidare till Marknads analytiker på Volvo
Men jag ska aldrig glömma de stökiga barnen

Undrar ibland var de blev av dem




Prosa (100-ordare) av Jan Johansson
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-17 17:47



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
jo säkerligen var de stökiga
det är nog alla kreativa barn
tänker själv :)
2018-01-17

  Goraxy 89 Orion VIP
Var inte Albert Einstein ett stökigt barn?
och Garry Kasparov?
2018-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson