Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är blåljushäng i rymden nuförtiden


Det känns som om en ursinnig orm krälar och äter samhället, smälter maten i förortsland, samtidigt gör damer uppror mot cirkusdirektörers oanständiga världsbild. Det är blåsljushäng i rymden nuförtiden.

Handgranater sprängs, splittret ramlar som fult regn, men ingen pratar om varför himlen är trasig. Ingen skriker att vi är hjälplösa utan varandra, eftersom vi aldrig i livet vill att någon annan ska få oss helt.

Balansen är hopplös och skyddsnätet räddar ingen. Det finns endast en stenhård äng nedanför den nervsvaga tråden, ändå ligger du och jag där precis intill ett grässtrå, försöker kyssas mördande oskyldigt.

_____




Fri vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-17 18:42



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En bra text som sätter fingret på dagsläget. För varje dag blir man mer frustrerad, beroende på allt som händer i Sverige. Vårt land lider av en svårartad sjukdom.
2018-01-18

  Kungskobran VIP
Härlig mångsidig text
Tack
2018-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP