Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledsenheten närmar sig mjukt

det byggs upp
en klump i
magen

den knyter sig
fast drar och
sliter

den sprider sig upp
mot bröstkorgen
drar ihop varje
muskel

krampaktigt rör den
sig upp mot halsen
som sluter sig

och jag
ytandas

kommer på mig själv
sluter mina ögon
sluter munnen

andas in
genom
näsan

öppnar munnen lätt
släpper sakta ut
genom munnen
lugn
fin

och jag känner
ledsenheten
närmar sig
mjukt




Fri vers (Fri form) av Junia VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-17 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP