Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek över tid och rum



Kanske är det bara gamla romantiker som tror

Kärleken går att delas och överföras


Kärleken kan gå i ljusets hastighet

Har inga fysiska gränser


Därför kan en gammal man som jag

Känna min faders hand mot min kind


Känna en välbehövlig kram

En smekning på kinden



Kärleken kan lära oss att resa i tiden

Om vi vill




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-17 19:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Absolut.
2018-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt