Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöflingor.

Mjuk fin och lätt
fluffig marängsnö.
Singlar ner
utan början-utan slut.
Snöflingor i massor
unika som vi.
Inte en enda
som är som den andra.
Vi är som snöflingorna
unika ,fantastiska och vackra!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-17 20:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
"Marängsnö" var ett härligt ord...och visst är vi unika som snöflingorna...
2018-01-25

  Marita Ohlquist VIP
Dagens första lästa dikt, tack för den!
2018-01-19

  ULJO
Som vi människor unika
2018-01-18

  Rise Little One
Vilken fin jämförelse!
2018-01-18

    ej medlem längre
Åh, vilken underbar liten dikt!
2018-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP