Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödets nyck

I tusen nätter och tusen dagar
var smärtan stor
i vinglaset skymtades dess lindring
Där månen lystes klar
hade jag min boning
Ofta tänkte jag på dig
hur det hade kunnat vara
I djupaste hav och
högsta berg sökte jag dig
Men jag fann bara min
största förtvivlan
Ödes nyck eller livets gång ?




Fri vers av Lars Blomberg
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-17 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Blomberg