Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 13


Ljusgestalt (På ljudspelare)



Prydnad

Dina händer
vänder
ont till gott.
Jag har fått
din energi
att smaka,
haka
i.
Du gav mig allt,
tusenfalt,
du ljusgestalt.
Du gav och gav
vad livet är utav.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 538 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-06 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP