Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 17


Natten blev dag (På ljudspelare)



Prydnad

I sommarnatten
fick jag fatt en
visa
du ville visa,
den var liten och spröd,
om folket i nöd
som kunde botas
bara kärleken rotas.
Du sjöng mitt i natten
om renaste vatten
och bröd
till folket i nöd.
Du ville så väl
och vann då min själ,
du gav av ditt jag
och natten blev dag


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 521 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-15 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP