Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål g Mening 020


Paradisets pris (På ljudspelare)



Prydnad

Om jag vill
betala priset
för resan till
paradiset
kostar det ett kärleksord
kastat överbord
i oceanen.
vrid på kärlekskranen!
Se din kära,
paradisen nära.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 546 gånger
Publicerad 2018-02-22 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP