Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

decembermorgon 2

I vardagliga sysslans tystnad
kommer ett monotont bakgrunds brus

Som fönster, fläckiga av gammalt regn
ser ut som dimma ibland

Röda siffror blinkar på spisen, visar tiden från gårdagens strömavbrott

Kudden har kvar formen av
när ditt huvud låg där.




Fri vers (Fri form) av Bella H
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-17 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bella H
Bella H