Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vår tid

Älskade vän jag vill ge dig allt du vill ha.
Jag vill finnas där när du har det svårt.
Du kanske inte ens behöver tröst
men du ska veta att det behöver jag.

Jag målar mina tavlor med minnena som jag minns dem.
Jag saknar våra stunder då varje dag var vår.
Jag saknar tiden när det inte fanns något som skilde oss åt.
Jag minns när dagarna inte var så här långa.

Jag när känslor var enkla att hantera.
När mina tankar fick delas med dig.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 443 gånger
Publicerad 2018-01-17 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream