Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humor

När jag blev sjuk för tio år sedan
Då försvann stora delar av min humor
Humor är viktigt och jag har saknat det
Nu efter tio år så börjar det komma tillbaka

Jag har saknat det
Humor är lite att göra satir av verkligheten
Än är den inte på topp
Men med de förändringar som jag gjort

Börjat skriva, slutat med droger
Börjat kommunicera
Inse att jag är inte mina diagnoser
Börjat se början av ett ljus

Tack mina vänner




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-17 22:53



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Att identifiera sig med en diagnos är att grovt underskatta sig själv, men likväl ser jag många män och kvinnor göra det och gå helt upp i rollen av t.ex maniker !
2018-01-18

  morgonstjärna VIP
humor är livsnödvändigt
det hjälper ofta faxist mig i alla fall, vet inte om det gäller alla.

så fint skrivet.
2018-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson