Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mormor

Det är inte bara kärlek jag fick av dig.
Så mycket mer än vad jag önskade mig.

Nära dig jag vill vara.
Med våra samtal var vi aldrig klara.

Du finns nu inte kvar mer.
Men på ett sätt är du ändå här.

Jag tänker ofta tillbaka på vår tid.
Dock jag vet att du nu känner frid.

Dina söner och din man är med dig nu.
Dock det som saknas här är du.

Jag älskar dig av hela mitt hjärta.
Även om jag känner så mycket smärta.

Det sägs att tiden läker alla sår.
Och man glädjen återfår.

Mer än allt så väntar jag på denna dag.
Så jag återigen kan känna ett behag.




Fri vers av Jina
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-18 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jina
Jina