Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poeter

Det vore förmätet av mig att kalla mig poet
Men de sista månader har mina rutiner skakats i grunden
Från att vara systematisk har jag blivit helt annorlunda
Jag somnar inte klockan 23 utan sitter uppe och försöker skriva poem

Mitt manus har fått stå emellan
Får ingenting gjort på det
Utan den tid jag inte hjälper mamma
Så sitter jag på poeter.se

Men jag ser fördelar med det också
Att bryta rutiner mår man ibland bra av
Att skriva poesi, efter förmåga mår jag bra av
Jag har fått vänner, vilket det var tunt med förut

Mitt manus kan vänta
Just nu känns poeter.se viktigare
Och sova de får jag ta igen någon annan gång
Jag mår bra




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-18 00:32



Bookmark and Share


  Fulbergarn
:a så är det, man skriver och läser, förstår och missförstår, men skrivkrampen infinner sig nog för eller senare, för inspirationen finns i verkliga livet och det är det tunt med för tillfället, i övrigt instämmer jag med nedanstående talare också
2018-01-18

  Goraxy 89 Orion VIP
Alla poeter är nattsuddare, utom dom som skriver tidigt på morgonen !
2018-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson