Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slagen

Djupare än slag
slår slagen
mot själen
som inte finns.

Osynligare än osynlig
är osäkerhet vuxen ur
outtalade ord
blickar aldrig sedda.







Fri vers av Flying Anna VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-18 00:38



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stark text om mångas bistra verklighet!
2018-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP