Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UPPVAKNANDET

Hon hade verkligen väckt den romantiske poeten

i honom,

den han inte trodde fanns.

 

Han som alltid drömt om att vakna upp

med just henne vid sin sida om morgonen,

som han inte trodde fanns,

 

 

och aldrig sova och drömma mer,

utan inse att han vaknat upp i paradiset,

som han inte trodde fanns,

 

de två,

förlorade för världen,

ämnade för den bättre,

som de inte visste fanns,

 

inom dem,

i varandra,

han i henne,hon i honom,

förenade i kärlekens

signum.

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-18 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP