Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Four of a kind.

"Förstår de verkligen inte,
att 'första dagen på resten av ditt liv'
är en livstidsdom."
citerade jag fnittrandes till mitt dryckessällskap;
Sarkasm, Cannabis, Dödslängtan och Kaos.




Prosa av LexFirefly
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-18 01:38



Bookmark and Share


    Ordkonstnär
Gillar även "En dag ska jag dö, alla andra dagar ska jag leva."

Nu har jag iofs aldrig varit igenpluggad av THC men det är riktigt jävla skönt att leva nykter. Harmoniskt faktiskt. Prova.
2018-03-16
  > Nästa text
< Föregående

LexFirefly
LexFirefly