Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

#Me Not



Du förgripna "kvinna" kan nog ta dig en funderare innan du hänger

alla underbara män som defacto är i majoritet!

Att du skriver hatartiklar,facebooknätverkar ,förtalar och går på,

Visar möjligen att hanarna är överflödiga i den så kallade civilisationen!



När du väljer att vänta åratal innan du "vittnar" om hur förgripen du varit,har du hjälpt förgriparklientelet på traven-huggit ett djupt sår i tilliten mellan män och kvinnor!

Jag är trygg som MAN, kommer aldrig köpa könsmaktsteorier och hoppas att KVINNAN återkommer som den underbara hälft av mänskligheten HON en gång var!

SÅ---#Me Not




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-18 06:12



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Utan män byggs inga broar.
2018-01-18

  Titti Rydberg VIP
Vill bara påpeka att män inte alls är överflödiga.
Vi kvinnor behöver männen även om många inte törs säga det.
Meningen är ju faktiskt att man och kvinna ska komplettera varandra och bli EN helhet ... (två pusselbitar dom hör ihop)
2018-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt