Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barken

Inristat i barken på det enda levande trädet

stod ett ensamt ord

"past".




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 245 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-01-18 07:28



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Blandar du inte ihop imperfekt med presens now ??
2018-01-19

    ej medlem längre
Starkt. Naket. Sorgligt.
2018-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt