Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cthulhu vaknar

Världen är en mardröm

och när jag vaknar

försvinner allt.




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 265 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-01-18 07:30



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Visst - inga mardrömmar blir permanenta !
2018-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt