Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av mina hemliga strängar vibrerar med livets vackra sorg! Foto: CMF


I ett rum I mitt hjärta



I ett rum i mitt hjärta

Är det alltid varmt

Välbonat



Jag kikar in ibland

För att städa

Så du vill

Vara

Kvar



I ett rum I mitt hjärta

Ekar ensamheten

Men ibland

Ser jag

Gud


I Skepnad av Jesus

Sitter du där

I härdens

Flammor


Blir lycklig att du vill vara där ibland

I ett rum

I mitt hjärta


Min Gud




Prosa av Carl Mikael Fäldt
Läst 345 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-18 07:39



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fin känsla av närvaro.
2018-01-18

  Bibbi VIP
Bedårande fint skrivet.
2018-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt