Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bekymmer

Haschtaggig
facebookig
twittrig
youtube-ig
spelig
you name it
Framtiden ligger där i en ettorochnolloröken
Hägringar dallrar på skärmen
Substitutionskulturen spelar rysk roulett med ungdomen
"Jag kollar på telefonen var femte minut" säger tolvåringen

"Arma människor" mumlar åldringen
skänker stenålderssjälen blomsters doft
bjuder på en drink
och smeker hustrukind





Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-18 07:51



Bookmark and Share


    Melona
Men fan. Du skimrar så varmt i din poesi. Tack för närhet och ömhet i poesiform.
2018-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP