Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

80 verser ( till Leonard Cohen)

en stor poet har förenat sig med den himmelska kören

jag funderar över min egen relation till Leonard Cohen

te och apelsiner tänker jag – vem äter apelsiner och dricker te till?

dina texter är faktiskt stor poesi
ofta är det ju så att en låttext inte håller för att lösgöras från musiken
men dina texter kan också stå helt för sig själva tycker jag

du lär ha skrivit ungefär 80 verser till ”Halleluja”
av vilka du valde de sex som passade bäst ihop

jag skulle väldigt gärna vilja läsa resten av de 80 verserna

du var poeten som blev låtskrivare och sångare

jag är musikern och kompositören/ låtskrivaren som blev poet




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 317 gånger
Publicerad 2018-01-18 10:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Suzanne...

Jag tror inte att han är i himlen.
Alla hamnar inte där.

2018-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP