Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar

Det finns sånt som inte finns.
Basoktett till exempel
och entimmeskontrakt.
Ändå ligger de och lurar i tankarna.
Åtta basar som sjunger Mozart
skulle inte de kunna förändra världen!
Liksom en timme
som kunde göra vad den ville med tiden.
Till exempel att få Trump att tänka efter
och min älskade att kyssa mig
uppehållslöst i sextio minuter.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-18 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist