Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att åka hem

Vi vågar inte prata om det
ångesten kryper sig in
vi gömmer oss under mitt täcke
i min 90-säng
om man tänker bort verkligheten gör det inte längre ont
Han pratar om alla saker vi ska göra tillsammans
och jag säger det man inte får säga

"Jag har bara 9 dagar kvar
innan jag åker hem till Sverige igen"
Han kramar om mig och säger att vi inte
pratar om det, pussar mig miljoner gånger
på huvudet
Om vi aldrig släpper varandra behöver
vi inte säga hejdå




Fri vers av artaug
Läst 427 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-18 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug