Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
In är en sällsam, varsam, tid. Som bär på brandfärgade mjuka ljud. (Andra)


Ur. Rödhaken På fönsterblecket. Som bär min skygga själ In-







(Låt mig sedan vila lojt
Men, livfull
Måhända under skaren
I din famn)

-



I kvällens huld
binder jag en senvinterkrans av is
med brandfärgade ljud och
en midsommarnattsdröm däri
medan månen rinner mjukt över min kind










Fri vers av J-M
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-09 18:54



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Magiska rader där tiden smälter samman i kärlek?
2018-02-10
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M