Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt skrivande

när jag gick i skolan blev mina texter ofta upplästa inför klassen

jag vann också en del skrivtävlingar under skoltiden

och jag tyckte mest bara att det var pinsamt

efter att jag blev student har jag faktiskt inte skrivit mycket

annat än en del låttexter, av vilka bara ca 15 finns kvar

men nu för en månad sen började jag skriva poesi

få se om jag nu lyckas få nån dikt publicerad eller vinna nån skrivtävling...




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-18 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP