Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på ett stjärnfall

Såg du som jag mot stjärnhimlen inatt

För att ha chansen att få en önskan uppfylld

 

Jag fann ingen fallande stjärna där ute

Men kanske hade du turen med dig

 

Så jag kommer sitta vid mitt fönster igen

Och vänta på att få min önskan uppfylld




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-18 17:17



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text om längtan, både din och andras!
2018-01-19

  ULJO
Vackert
2018-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP