Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotot taget 1993


DET FINNS INTE ORD

 

min son jag är stolt över dig

du är en vuxen mogen man nu

du har kämpat så tappert alltid ... men nu

du kämpar mot hemskt onda individer

som sedan separationen stört dig

 

en kvinna som han älskade tog allt

en djup skada hon gjort mot så många

vem är i stånd till så grymma dåd?

 

hon skadar sig själv sin son och alla omkring

ingen hjälp står att få när någon som hon

helt tappat greppet om verkligheten

 

en mardröm för alla drabbade 

ingen myndighet och inga lagar

kan idag förhindra det som sker

 

jag som mor och farmor står mållös

att psykisk sjukdom och förvirring

som skadar relationer på alla sätt

kan gå lös och gå bärsärk utan stopp

 

det är skrämmande i ett civiliserat samhälle

barnet socialen inte förstår far illa och skadas

kostanden för detta läggs på framtiden

blir ett oförlåtligt hemskt minne för ett barn

 




Övriga genrer av Solstrale VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-01-18 18:28



Bookmark and Share


  Futureprincess
Alltid väldigt tungt när barnen tar skada. Ja det är en tung värd och ett tufft samhälle vi lever i!
2018-01-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oh ja. kära nå´n
hjälp borde fås direkt...
För god effekt!
Annars, aj. aj...
Oh... .. .
2018-01-23

  StinaJ VIP
Berörande text om en svår situation. Som människa blir man maktlös när något sånt här händer. Kram
2018-01-22

  Fem hjärtan VIP
Din berörande text griper tag i mitt hjärta så hårt...!
2018-01-19

  ULJO
Ett stort samhällsproblem som får stryka på foten för svaga resurser. Bra tema att ta upp.
2018-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP