Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väte

Solen, en viskning

I alla dina dagar

Och den efteråt




Bunden vers (Haiku) av DavidM VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2018-01-18 18:41



Bookmark and Share


  Classico VIP
Fina rader som berör!
2018-01-26

  Ingrid Trolle
Nio ord.
Nu.
Evigheten.
Allt fångat i nio ord!!!
Genialt!
2018-01-21

  Marita Ohlquist VIP
En klart lysande stjärna på Haikuns himmel!
2018-01-19

  Terapipoeten
Vacker och tänkvärd!
2018-01-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Stort och mäktigt innehåll i din strålande haiku.
2018-01-19

  Janina Kaminska
Det finns så mycket mellan raderna. En dikt att fundera på.
2018-01-19

    Peter Söderqvist
Genomtänkt haiku som väcker tankar.
En haiku så som den skall vara.
2018-01-18

  henke_r
Orden borrar sig in i evigheten. Tjusigt och vasst och en bunte applåder för dessa rader!
2018-01-18

    ej medlem längre
Lätt, flyktig och lättantändlig, som livet, ljuset och förälskelsen!
2018-01-18
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP