Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ej riktad till någon annan än den ännu för mig okända dig som är den som är ämnad för mig ... Jag vill allt med dig!


Det spelar egentligen ingen roll vilka ursäkter du har ...

... för att inte ta steget fullt ut
och komma till mig
om du är den dig 
som är ämnad för mig ...

Det finns liksom ingenting
som kan förändra det faktum
som råder

Ty Du fattas alltjämt mig!

Vill få vakna med dig
varje dag resten av vårt liv

men önskar så innerligt mycket
att denna väntan snart ska gå över
så att vi äntligen kan påbörja
det liv som vi skulle kunna ha tillsammans
här och nu
och slippa leva med denna saknad
efter allt det som vi har att ge varandra
allt det vi båda så väl i vårt liv behöver ...

Och Nej!
Min längtan efter dig
är inte någonting 
som någonsin kan
komma att gå över ...

Ty det är dig jag behöver
för att kunna få känna mig hel igen
och för att kunna få den 
kraft och inspiraton
vilken får mig att vilja fortsätta
färden mot min ännu ej 
helt fastställda framtida destination 

Du är den jag vill älska och leva med
för resten av mitt liv
Du vare sig är eller kan någonsin 
komma att bli en slutstation 
Ty du och jag tillsammans
är själva drivkraften för den fortsatta färden
- En fullständigt realistisk Vision

 

 

 

 

 

__________________________

Publicerad här tidigare i augusti 2012




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-01-18 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP