Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtmedicin


Långt borta
utom räckhåll
finns Du
mitt hjärtas medicin
Du
Som får mig att le
när jag tänker på dig
dagdrömmer
hoppas
längtar

Du är
Hjärtmedicin
som får mig att kämpa
orka vidare
känna mig mindre ensam

Medicin för själen
och min eviga längtan
Med hopp om bot och lindring
för våra bådas själar




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-18 20:55



Bookmark and Share


  genni VIP
Vackert skrivet om den medicin som vi alla behöver.
2018-01-19

  Öknens Ros VIP
Fint och ömt om längtan.
2018-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP