Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tycker att vi kör nästa låt

Känner dina ringar i mig
Sjunger med i alla låtar
Omedvetet Knogjärn
Tänker efter och jag är likadan
Back in The game
Slängt och blivit slängd
I soporna eller en säng
Spelar ingen roll men
Nu har jag tänkt
För mycket
Stänger av hjärtat en stund
Sluta pumpa nu
Inte för att jag vill dö
för att känslor fastnar i min mun
Lyssnat så mycket blivit stum
Ringer stim frågar om dom saknar
Du försöker vinna över mig
Jag Springer i trappan Du Jagar
Ramlar i trappan pajade handleden
Du Lagar




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-18 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans